Vi kan elektroniska produkter och Àr aktiva inom detaljhandeln och via banker i Europa

Seamless som din

Seamless Digital Distribution levererar kompletta end-to-end lösningar, som inte enbart bestÄr av den slutprodukt som levereras digital, utan ocksÄ tekniken som medför en enkel och snabb försÀljningsprocess hos ÄterförsÀljaren.

VÄrt erbjudande inkluderar elektroniska produkter som till exempel mobila telefonkortsladdningar och betalningslösningar för onlinebetalning. VÄra tjÀnster Àr skrÀddarsydda och anpassde till vÄra kunders individuella behov, vilket möjliggör distribution via olika kanaler, bland annat via ditt kassasystem, en terminal eller web-lösning.

KÀrnplattformen som anvÀnds i vÄra erbjudanden levereras och supporteras av Seamless Distribution Systems  som Àr en global ledare inom digital distribution och Àven moderbolag till Seamless Digital Distribution.

10

Ă„r av distributionserfarenhet

2000

försÀljningsstÀllen

6

miljoner transaktioner

100

digitala produkter

Varför sÀlja elektroniska produkter?

Inget produktlager

Produkterna genereras och levereras vid försÀljningstillfÀllet, vilket eliminerar kapitalkostnader, logistikkostnader samt kostnader för manuell hantering.

Olika försÀljningskanaler

Distribution av vÄra produkter Àr möjlig via olika kanaler, som till exempel i vÄr terminal, via vÄr Web-Terminal eller i butikens egna kassasystem.

Ingen hyllplats behövs

Eftersom att elektroniska produkter inte behöver en hyllplats, frigör det utrymme till ÄterförsÀljarens fysiska produkter. FörbÀttra utbudet i din butik genom att erbjuda fler elektroniska produkter.

Snabb uppstart

VÄra mÄngsidiga lösningar anpassade för en ÄterförsÀljares varierande behov bidrar till en enkel integration och en snabb uppstart.

FĂ„ pengarna direkt

Transaktionerna sker i realtid och med omedelbar betalning, vilket förbÀttrar kassaflödet i verksamheten.

Ökad försĂ€ljning

Attraktiva och vÀlkÀnda produkter lockar nya kunder och bidrar till merförsÀljning.

Produkter

De senaste laddningarna frÄn alla operatörer pÄ den svenska och danska marknaden. FörsÀljningsmöjlighet ges via vÄr terminal, Web-Portal eller via butikens egna kassasystem.

Vi erbjuder alla operatörers startpaket, vilket Àr en produkt som kommer att vara betydelsefull i ert sortiment. Startpaketet Àr en fysisk produkt och innehÄller ett SIM-kort tillsammans med ett telefonnummer, vilket konsumenten behöver för att kunna ladda telefonen med en kontantkortsladdning.

Paysafecard Àr en global ledande förbetald betalningslösning som gör det möjligt för alla att betala online. Genom att anvÀnda en 16-siffrig paysafecard-pinkod kan konsumenten betala enkelt och sÀkert online. Inget bankkonto eller kreditkort behövs.

FörsÀljningslösningar

Kassaintegration

Med en enkel integration möjliggör vi försÀljning av alla elektroniska produkter i vÄrt sortment direkt i ditt kassasystem. Integrationen baseras pÄ ett enkelt API frÄn Seamless och kan enkelt utföras av er kassaleverantör eller genom er interna IT-avdelning.

Terminal

Vi kan erbjuda en modern terminal som möjliggör försÀljning av alla elektroniska produkter frÄn vÄrt sortiment. Terminalen Àr otroligt enkel, modern och smidig att anvÀnda, för bÄde navigering och utskrift av vald produkt.

Web-Portal

Har du en dator eller webkassa i din butik? DÄ Àr vÄr Web-Portal det perfekta alternativet för dig. En enkel inloggning via webben möjliggör försÀljning av alla elektroniska produkter frÄn vÄrt sortiment.

Direct topup integrerad i bankkanaler

Genom Ären har TopUp via bank vuxit till en av de viktigaste kanalerna för distribution av mobila laddningar. Seamless Digital Distribution erbjuder en nyckelfÀrdig lösning för banker och mobiloperatörer, som gör det möjligt för dem att tillhandahÄlla mobila laddningar via alla befintliga banker. Genom en enda integration har alla parter tillgÄng till mobila laddningar frÄn alla operatörer.

Seamless Digital Distribution leder hela processen som inkluderar produkthantering, integrering, systemuppderingar, övervakning och underhÄll etc, vilket minimierar de resurser som krÀvs internt hos respektive Bank och Operatör.

VÄrt system Àr mycket stabilt, sÀkert och har visat höga nivÄer av tillgÀnglighet sedan starten av samarbetet.

Kundservice

Service Àr viktigt för oss och vi finns hÀr för att hjÀlpa dig, vare sig du har mÄnga frÄgor eller bara behöver ett snabbt svar.

Ring oss

Vi svarar gÀrna pÄ dina frÄgor över telefon.

 08 525 04 202

VĂ„ra öppettider Ă€r mĂ„ndag – fredag 08.00 till 17.00, lunchstĂ€ngt 12.00-13.00.

Maila oss

SjÀlvklart gÄr det bra att maila till oss, vÄrt mÄl Àr att ditt Àrende ska vara löst inom 48 timmar (helgfri vardag).

kundservice@seamless.se

Skicka brev till oss

Seamless Digital Distribution
PO Box 353
101 27, Stockholm

Är du intresserad av vĂ„ra produkter eller tjĂ€nster?

 

Vi vill gÀrna vara med och bidra till er framgÄng och vi har skrÀddarsydda lösningar anpassade för ert behov.

Ta kontakt med oss via telefon eller mail, sÄ berÀttar vi mer om hur vi kan hjÀlpa er.

Telefon: 08 525 04 202
Mail: kontakt@seamless.se